Seuraa ajankohtaisia uutisia myös Kehla Stallcafen Facebook-sivuilta.
KESÄKAUSI ALKAA 8.5.2021
 
Kehla Stallcafe avaa ovensa ja toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi taas 8.5.2021 alkaen, mikäli tilanne niin sallii. Olemme auki tuttuun tapaan lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-16.00.

Asiakkaiden viihtyvyys on meille tärkeää emmekä halua että näinä aikoina siitä pitäisi tinkiä. Laitamme ulos reilusti pöytiä. Olkaa hyvät ja istukaa alas, niin me tarjoilemme teille herkkunne. Jos kuitenkin haluatte tulla tiskille ihastelemaan/valitsemaan itse niin sekin käy; yksi kerralla. Sisällä pöydät ovat väljästi ja kokoustilaa avattu kahvilalle. Tilaa siis riittää sateisenakin päivänä ja nautiskeli onnistuu turvallisesti. Panostamme erikoisesti hygieniaan ja toivomme myös teidän käyttävän näkyvästi sijoitettua käsidesiä tullessanne.
 
Kehla Stallin tilat on myös vuokrattavissa yksityisiä tapahtumia tai kokuksia varten. Ota yhteyttä ja kysy lisää.
 
KAHVILA ON TALVIUNILLA
Kiitos kaikille asiakkaille kuluneesta kaudesta!
 
Kahvila on siirtynyt taas talviunille, näemme taas keväällä. Teema-illat ja tapahtumat toteutuvat normaalisti ympäri vuoden. Seuraa uutisia myös Facebook-sivuilla.
12.9.2020 - SAVE THE DATE
 
Kehla Stallcafé täyttää 10 vuotta! 
 
Kahvilan 10-vuotis synttäreitä vietetään päättäjäisviikonloppuna lauantaina 12.9.2020 kello 11-16. Kahvilassa tarjoillaan perinteisten herkkujen lisäksi tattirisottoa ja kermakakkua.
 
Tervetuloa juhlimaan!

Kehla Stall

Niittykyläntie 299
02580 Siuntio

puh. 045 635 2841
kati.riesen@appletreeranch.com

Seuraa meitä

         Kehla Stall

         Kehla Stallcafé 

         Tulitupa

         kehlastall