Seuraa ajankohtaisia uutisia myös Kehla Stallcafen Facebook-sivuilta.
Kokki ja valmistuva puutarhamestari Janne Simonen, tuo esille osaamisensa 5 ruokalajin menun muodossa, Kehla Stall Caféssa kesäkuussa. Menu pohjautuu kauden antimiin ja on kasvis sekä kala painotteinen.

Lähi- ja villiruokaan painottuvassa menussa toivotetaan kesä tervetulleeksi luonnon antimia kunnioittaen. Metsästä villiyrttejä kauniina ja voimakkaina makuineen. Omilta, sekä lähialueen pelloilta kasvikset ja järvestä kalat.

Janne on tuttu ravintoiloista kuten Wino, Plein, ja Demo. Tule kokemaan miltä alkukesä näyttää ja maistuu lautasella Jannen luonnehtimana.

Illallista on suunniteltu jo pidemmän aikaa ja kauden ensimmäinen illallinen, SOMMAR, onkin vasta alkua tulevalle, sesonkeja juhlitaan meillä Suomessa neljää, Talvi, Kevät, Kesä ja Syksy. Joten makuja mahtuu vuoteen paljon.

 
”Mun intohimo on tehdä ruokaa. Melkeenpä missä muodossa tahansa, mutta varsinkin ajatellen kausiluonteisuutta sekä eettisyyttä. Rakastan kokkailla ja tarjota ruokaa jakaen hetkiä ihmisten kanssa. Raaka-aine valinnat pohjautuvat paljolti lähituotettuun, villiin ja kauniiseen luontoon, sekä kauden antimiin. Ruuanlaitossani suosin ja pyrin mahdollisimman paljon tuomaan esille kotimaisia makuja. Mun kokkausfilosofia on;Kunnioittaa raaka-aineita viimeistä murua myöten, jolloin pienestä loihditaan isoja ja freesejä makuja”.

- Janne
perjantai 11.6. (täynnä)
lauantai 12.6.            

kattaukset alkaen klo 18.00

Menun hinta 50e

ilmoittautuminen Katille 045 6352841 tai kati.riesen@appletreeranch.com,
ilmoittautuminen on sitovaa
KESÄKAUSI ALKAA 8.5.2021
 
Kehla Stallcafe avaa ovensa ja toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi taas 8.5.2021 alkaen, mikäli tilanne niin sallii. Olemme auki tuttuun tapaan lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-16.00.

Asiakkaiden viihtyvyys on meille tärkeää emmekä halua että näinä aikoina siitä pitäisi tinkiä. Laitamme ulos reilusti pöytiä. Olkaa hyvät ja istukaa alas, niin me tarjoilemme teille herkkunne. Jos kuitenkin haluatte tulla tiskille ihastelemaan/valitsemaan itse niin sekin käy; yksi kerralla. Sisällä pöydät ovat väljästi ja kokoustilaa avattu kahvilalle. Tilaa siis riittää sateisenakin päivänä ja nautiskeli onnistuu turvallisesti. Panostamme erikoisesti hygieniaan ja toivomme myös teidän käyttävän näkyvästi sijoitettua käsidesiä tullessanne.
 
Kehla Stallin tilat on myös vuokrattavissa yksityisiä tapahtumia tai kokuksia varten. Ota yhteyttä ja kysy lisää.