Seuraa ajankohtaisia uutisia myös Kehla Stallcafen Facebook-sivuilta.
Janne Sommar 1.jpg
”Mun intohimo on tehdä ruokaa. Melkeenpä missä muodossa tahansa, mutta varsinkin ajatellen kausiluonteisuutta sekä eettisyyttä. Rakastan kokkailla ja tarjota ruokaa jakaen hetkiä ihmisten kanssa. Raaka-aine valinnat pohjautuvat paljolti lähituotettuun, villiin ja kauniiseen luontoon, sekä kauden antimiin. Ruuanlaitossani suosin ja pyrin mahdollisimman paljon tuomaan esille kotimaisia makuja. Mun kokkausfilosofia on; Kunnioittaa raaka-aineita viimeistä murua myöten, jolloin pienestä loihditaan isoja ja freesejä makuja”.

- Janne
SOMMAR vol. 2

Menestyksekäs tapahtuma saa jatkoa kun kokki ja valmistuva puutarhamestari Janne Simonen, tuo jälleen esille osaamisensa 5 ruokalajin menun muodossa, Kehla Stall Caféssa elokuussa. 

Janne on tuttu ravintoiloista kuten Wino, Plein, ja Demo. Tule kokemaan miltä kesä näyttää ja maistuu lautasella Jannen luonnehtimana.

 
torstai 19.8.   -TÄYNNÄ-

perjantai 20.8.   -TÄYNNÄ-

lauantai 21.8.   -TÄYNNÄ-

kattaukset alkaen klo 18.00

 

Menun hinta 50e

Ilmoittautuminen Jannelle lulodining@gmail.com.

Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset ruoka-allergiat varauksen yhteydessä. Ilmoittautuminen 15.8. mennessä, paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen on sitovaa.

Jos haluat saada ensimmäisenä tiedon seuraavasta illallisesta laita yhteystietosi Jannelle lulodining@gmail.com.
KESÄKAUSI ALKAA 8.5.2021
 
Kehla Stallcafe avaa ovensa ja toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi taas 8.5.2021 alkaen, mikäli tilanne niin sallii. Olemme auki tuttuun tapaan lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-16.00.

Asiakkaiden viihtyvyys on meille tärkeää emmekä halua että näinä aikoina siitä pitäisi tinkiä. Laitamme ulos reilusti pöytiä. Olkaa hyvät ja istukaa alas, niin me tarjoilemme teille herkkunne. Jos kuitenkin haluatte tulla tiskille ihastelemaan/valitsemaan itse niin sekin käy; yksi kerralla. Sisällä pöydät ovat väljästi ja kokoustilaa avattu kahvilalle. Tilaa siis riittää sateisenakin päivänä ja nautiskeli onnistuu turvallisesti. Panostamme erikoisesti hygieniaan ja toivomme myös teidän käyttävän näkyvästi sijoitettua käsidesiä tullessanne.
 
Kehla Stallin tilat on myös vuokrattavissa yksityisiä tapahtumia tai kokuksia varten. Ota yhteyttä ja kysy lisää.