Seuraa ajankohtaisia uutisia myös Kehla Stallcafen Facebook-sivuilta.
LAMMASMARKKINAT

Perinteiset lammasmarkkinat järjestetään tänä vuonna 20.11. kello 11-14.

Lähialueen karitsanlihaa, taljoja, lammasrasvasaippuaa, raparperiketsuppia, paholaisen hilloa, siemennäkkäreitä, suppilovahverohilloa ja paljon muuta. Kahvila on auki lammasmarkkinoiden ajan.
appletreeranch03_lampaat.jpg
höst.jpg
HÖST

Menestyksekäs SOMMAR-tapahtuma saa jatkoa. Kolmatta kertaa järjestettävässä sesonki-illallisessa kokki ja juuri valmistunut puutarhamestari Janne Simonen tuo jälleen esille osaamisensa 5 ruokalajin menun muodossa. 

Janne on tuttu ravintoiloista kuten Wino, Plein ja Demo. Tule kokemaan miltä syksy näyttää ja maistuu lautasella Jannen luonnehtimana.

 
”Mun intohimo on tehdä ruokaa. Melkeenpä missä muodossa tahansa, mutta varsinkin ajatellen kausiluonteisuutta sekä eettisyyttä. Rakastan kokkailla ja tarjota ruokaa jakaen hetkiä ihmisten kanssa. Raaka-aine valinnat pohjautuvat paljolti lähituotettuun, villiin ja kauniiseen luontoon, sekä kauden antimiin. Ruuanlaitossani suosin ja pyrin mahdollisimman paljon tuomaan esille kotimaisia makuja. Mun kokkausfilosofia on; Kunnioittaa raaka-aineita viimeistä murua myöten, jolloin pienestä loihditaan isoja ja freesejä makuja”.

- Janne

perjantai 29.10.

lauantai 30.10.

Kattaukset klo 18.00

Menun hinta 50e

 

Ilmoittautuminen Jannelle lulodining@gmail.com.

Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset ruoka-allergiat varauksen yhteydessä. Ilmoittautuminen 20.10. mennessä, paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen on sitovaa.

Jos haluat saada ensimmäisenä tiedon seuraavasta illallisesta laita yhteystietosi Jannelle lulodining@gmail.com.
KEHLA STALLCAFE TALVIUNILLA
 
Kiitos kuluneesta kaudesta! Kahvila on siirtynyt talviunille ja avaa ovensa taas Äitienpäivä-viikonloppuna. Teema-illat ja tapahtumat, kuten esimerkiksi lammasmarkkinat ja illalliset toteutuvat normaalisti. Näistä tiedotetaan Kehla Stallin nettisivuilla sekä Kehla Stallcafén facebooksivuilla. 


TERVETULOA TAAS KEVÄÄLLÄ!
11108847_934733046572588_236820082976060