top of page
Kehla Stallcafe

Kehla Stallcafé

Kehla Stallcafé on sekä kesäkahvila että tilausravintola. Kahvilan tunnelmalliset puitteet ja yksinkertaiset, mutta herkulliset tuotteet houkuttelevat asiakkaita pääkaupunkiseudulta asti. 

Kahvila on auki kesäviikonloppuisin 11-16. Teema-illat ja tapahtumat, kuten esimerkiksi lammasmarkkinat, toteutuvat tietysti myös sesongin ulkopuolella. Näistä tiedotetaan Kehla Stallin nettisivuilla sekä Kehla Stallcafén facebooksivuilla. 

KAHVILA TALVIUNILLA

Kahvila siirtyy talviunille 18.9.2023 alkaen. Haluamme kiittää kaikkia ihania, hauskoja, herttaisia asiakkaitamme kuluneesta kaudesta - teitte kesästä taas kerran herkullisen! Nähdään taas äitienpäivä viikonloppuna 11.-12.5.2024.

Tulitupa

Tulitupa

Tulituvasta löytyy kaikkea mitä tulisija tarvitsee, vanhoista kaakeleista uusiin uuniluukkuihin. Tulitupa on erikoistunut vanhoihin kaakeli-, ja pönttöuuneihin sekä puuhelloihin. Tosin uusienkin tulisijojen suunnittelu sekä työ tehdään pitkällä ammattitaidolla Daniel Riesenin toimesta. 

 

Tulitupa on avoinna sopimuksen mukaan. Muurari neuvoo sinua mielellään tulisija-asioissa.

10429238_716726378373257_744578057411062
Tilat

Tilat

Kehla Stallista löytyy tilat moneen käyttöön. Kahvilan yhteydessä sijaitsee kokoustila ja navetan toisessa päädyssä sijaitseva suuri juhlatila on täydellinen häiden tai muiden juhlien järjestämiseen. Olethan yhteydessä, niin mietimme yhdessä sinulle ja seurueellesi sopivaa tilaa ja tarjoilua.

Juhlatila on navetan oikeassa siivessä. Alunperin tämä tila on ollut kartanon työhevosten talli. Tila on remontoitu vanhaa kunnioittaen, ja esim. pylväissä on otettu esiin alkuperäinen maalaus. Sali on kooltaan noin 260 neliötä ja sisälle mahtuu 100 henkilöä niin, että tanssijalkaakin mahtu vielä heilauttamaan samassa tilassa. 

Kehla Stall'n kokoustila sijaitsee kahvilan jatkeena. Maalaishenkinen ja inspiroiva tila taipuu moneen käyttötarkoitukseen. Sisustimme sen niin, että siellä istuu mukavasti pidempäänkin palaverissa, nauttien samalla kahvilan antimista. Tarjoamme myös räätälöityä kokemuksellista toimintaa ja työnohjausta.

Kehla Stallin yhteistyökumppanien avulla onnistuu myös tarjoilut sekä tilan stailaus. Ammattilaisten käsissä juhlasta tulee varmasti kaikin puolin herkullinen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

DSC_0537_edited.JPG
Tapahtumat

Tapahtumat

kehla_stall_cafe_kokoustila_tapahtumat_k
Jazz-ilta, lammasmarkkinat, sushi-illat... nämä kuuluvat jo Kehla Stall'n vuosittaisiin tapahtumiin. 
 
Työnohjausta, eläinavusteista toimintaa, tunnetaitovalmennusta; kaikki onnistuu.
 
Kerro meille mitä sinä toivoisit.
Tulevat tapahtumat näet täältä.
Seuraa tulevia tapahtumia myös Kehla Stallcafén facebook sivuilta.
bottom of page