top of page

Kehla Stallcafé

Ihastuttava kesäkahvila vanhassa tiilinavetassa Siuntion idyllisissä maalaismaisemissa. Kahvila on tunnettu maukkaista juustokakuista ja piirakoista, jotka tehdään paikan päällä kauden antimista, sekä suosituista kotitekoisista munkkirinkilöistä. Isompaan nälkään tarjolla on viikoittain vaihtuva keittolounas. Nauti suussa sulavista herkuista kauniissa vanhan ajan miljöössä tai ota herkut mukaan eväsretkelle. Stallcafén puodista löydät lisäksi paikallisia herkkuja ja pienyrittäjien käsitöitä kotiin vietäviksi. Kehla Stallcafé on mainio vierailukohde kaikille, jotka haluavat nauttia paikallisista herkuista seesteisessä ja rauhallisessa ympäristössä.

IMG_20200912_115641.jpg

Tervetuloa, astu sisään. Mitä saisi olla? Tuore munkkirinkilä tai pala kotitekoista kakkua kauden antimista? Tai kenties jotain suolaista? Päivän keitto tai villiyrttipiirakkaa?

341343_10150353154675958_614390957_8338931_768859154_o[1].jpg

Stallcafé on auki

Kahvia, suolaista, makeaa ja viikoittain vaihtuva lounaskeitto.

La-Su:    11-16

Poikkeukset:
26.5. suljemme jo klo 15

22.-23.6. (Juhannus) kiinni

27.-28.7. kiinni

Aukiolo

Stallcafé palvelee kesäviikonloppuisin äitienpäivästä syyskuun puoleen väliin. 

11.5.2024 alkaen

Kahvilan tilat ja catering ovat vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksia, kuten kokouksia ja perhejuhlia, varten.

Lämmin tunnelma

Paikallista

Koirat tervetulleita

Sesonkipainotteista

Tervetuloa pyöräilijä!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki Kehla Stallcafén vierailijat (niin ihmiset kuin eläimet) kulkuvälineestäsi riippumatta. Olemme iloisia voidessamme tarjota autolla tai oman hevosen selässä saapuvien vierailijoiden lisäksi mukavuuksia myös polkupyörällä liikkuville. Pyöräilijät ovat tervetulleita täyttämään meillä niin vatsansa kuin vesipullonsa tai laitteidensa akut kuraisuudesta riippumatta. Kysy kahvilan tiskiltä pyöräilijöiden pakettia - tällä saat varmasti energiaa seuraavaa etappia varten!

BIKELAND_welcomecyclist_sticker.png
kahvila-tarjoilut-4.jpg
kahvila-4.jpg
kahvila-tarjoilut-1.jpg

Stallcafé Puoti - lähiseudun aarteita

Pienyrittäjien käsitöistä lähiseudun makunautintoihin – hyllyjämme koristavat alueen ainutlaatuiset maut ja tekstuurit. Ihastu vanhan ajan hengen merkeissä valikoituihin tuotteisiimme, jotka esittelevät paikallisten käsityöläisten taitoa ja omistautumista tai nappaa mukaan herkullisia lähiseudun tuotteita mökille viemisiksi. Kahvilan omasta pienestä puodista löydät aarteita lammastaljoista ja koreista mausteisiin ja säilykkeisiin.

Kahvila-puoti.jpg
_edited.jpg

"Mahtava paikka ja miljöö. Hyvä kahvi ja aina tuoreet, itse tehdyt leivonnaiset. Erinomainen ja ystävällinen palvelu."

- Erika

"Jo lapsena 70 vuotta sitten ihmettelin isoa punatiilistä rakennusta. Kiva kun nyt voi sitä ihailla cappuccinon ja kakkupalan kanssa."

- Tarmo

"Uniikki kahvila uniikissa paikassa. Must see place!"

- Torsti

kehla-stall-6.jpg

Stallcaféssa haluamme tuoda ihmisiä yhteen. Siksi järjestämme säännöllisesti kivoja tapahtumia ja iltamia.

bottom of page