top of page
hääkuvaus_kehlastall (1).jpg

Häät vanhassa navetassa

Noora Koskinen

Rustiikkia ja romantiikkaa

Astu vanhan tiilinavettamme entiseen vaunuhevostalliin, jossa historia kohtaa romantiikan. Tämä viehättävän rustiikkinen maalaistila on kunnostettu toimimaan idyllisenä hääpaikkana täynnä maaseudun olemusta. Haalistuneet puupalkit, pehmeä valaistus ja peltomaisemat luovat alustan juhlalle, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin rakkaustarinasi.

hääkuvaus_kehlastall-3 (1).jpg

Noora Koskinen

hääkuvaus_kehlastall-937 (1).jpg

Noora Koskinen

Sinun näköisesi juhlat

Kesäkuukausina toimiva häätilamme soveltuu jopa 100 hengen juhliin, jolloin tilaa jää vielä tarpeeksi tanssilattiallekin. Vuokra-aikaan kuuluu aina hääpäivän lisäksi valmistelupäivä ja purkupäivä, joten voit keskittyä hääpäivänä itse juhlaan. Tilavuokraan sisältyy pöydät ja tuolit, naulakot, kaksi pitkää traktorinlavoista tehtyä buffetpöytää ja kattoa koristavat valoketjut. Lisähinnasta onnistuvat myös pöytäliinat, koristeet maljakoista diskopalloon sekä tilan somistus. Tilaan saat tuoda omat juomat ja valitsemasi pitopalvelun.

Autamme mielellään juhlanne järjestelyissä ehdottamalla hyväksi todettuja palveluntarjoajia ja jakamalla Kehla Stall -hääparien vinkkejä. 

Tunnelmallinen tila on koristeellinen jo itsessään

Ihanteellinen 50-100 hlö tilaisuuksiin

Omat juomat ja tarjoilut sallittu

Juhlia saa 01:00 saakka

Galleria

Usein kysyttyä

Kuinka myöhään saa juhlia?

Meillä saa juhlia keskiyön yli! Tilasta on poistuttava klo 01.00 mennessä. Ulkohiljaisuus alkaa klo 22.00.

Saako tilaan tuoda omat juomat ja ruoat?

Tilaan tuodaan omat juomat ja ruoat/omavalintaisen pitopalvelun. Halutessa voimme suositella hyväksi todettuja pitopalveluita.

Voiko tavarat tuoda tilaan jo ennen juhlapäivää?

Vuokra-aikaan sisältyy aina valmistelupäivä (pe) ja purkupäivä (su), eli voit tuoda tavaroita ja alkaa koristelemaan tilaa jo juhlia edeltävänä päivänä.

Kuuluuko siivous pakettiin?

Vuokralainen huolehtii itse siitä, että tila siivotaan juhlien jälkeen takaisin vastaanotettuun kuntoon. Oman jäljet siivotaan ja tuodut tavarat ja roskat viedään pois. Lattia lakaistaan, pöydät pyyhitään ja nostetaan sivuun.

Voiko teillä viettää talvihäitä?

Juhlatilamme on lämmittämätön ja lämpenee juhlalämpötiloihin vasta myöhemmin keväällä, kun navetan paksuihin tiilimuuriin on kerääntynyt tarpeeksi lämpöä. Juhlakautemme on tästä syystä vain kesäkuukaisina kesä-elokuu.

Pääseekö tilaan tutustumaan?

Ehdottomasti! Ole yhteydessä meihin ja varaa oma näyttö paikan päällä.

hääkuvaus_kehlastall-1049 (2).jpg

Noora Koskinen

Pyydä lisätietoja häätilasta tai näyttöä paikan päällä.

Hää-yhteydenotto

Kiitos viestistäsi!

bottom of page