top of page
DSC_0642.JPG

Tapahtumia elämäsi hetkiin

 Ikimuistoisia hetkiä

Kehla Stall on Uudenmaan maaseudulla sijaitseva monipuolinen tapahtumapaikka, joka luo alustan unohtumattomille tapahtumille. Nauti fine dining -illallisista, keinu musiikki-iltojen rytmiin tai luo oma yksityinen tai liiketapahtuma ympäristössä, jossa luonnon kauneus ja lämminhenkinen palvelu yhdistyvät. Kehla Stallilla muutamme visiosi unohtumattomaksi hetkeksi. Tervetuloa paikkaan, jossa rakkaat muistot syntyvät.

Seuraa ajankohtaisia uutisia myös Kehla Stallcafen Facebook-sivuilta.

Tulevat tapahtumat

DSC_0513.JPG

Luo oma tapahtumasi

Kalligrafian opettelua polttariporukalla, työnohjausta yrityksen virkistyspäiviin, kakkua ja kotieläinten rapsuttelua lastensynttäreille tai vaikka viikonlopun joogaretriitti. Meiltä löydät tilat ja ohjelmat ikimuistoisiin hetkiin. Suunnitellaan yhdessä räätälöity ohjelma sinun tapahtumallesi tai kokoa oma porukka kasaan valmiiksi mietittyihin kokonaisuuksiin.

Yhteistyössä työnohjaaja ja tunnetaitovalmentaja Kati Riesen ja Apple Tree Ranchin karvaiset kaverit sekä laaja kaarti ammattitaitoisia kädentaitajia ja kurssin vetäjiä kranssipajoista kalligrafiaan.

IMG_20230517_182923 (1).jpg

Millaista tapahtumaa sinä toivoisit Kehla Stallille?

Haluamme kehittää toimintaamme sinun viihtyvyydesi edistämiseksi, joten kaikki innostavat ideat ja hassut ehdotukset ovat tervetulleita!

Jätäthan vielä yhteystietosi, jos haluat meidän palaavan sinulle ideastasi tai liittyä postituslistalle.

Kiitos viestistäsi!

navetta-4 (1).jpg
bottom of page